FILM

 

Rörlig bild är en lika stor självklarhet som fräscha och aktuella stillbilder idag. Med mitt bildspråk vill jag ge betraktaren levande känslor och en lust att vara en del av den visuella upplevelsen.
 

Om en bild säger mer än tusen ord, vad ska vi inte då kunna förmedla med kortfilmer för dig och ditt företag? 
Se fler videos här: 

 

SE FLER
 

VIKTIGAST FÖR MIG ÄR ATT MINA BILDER BLIR ERA BILDER 

 

Med er historia och den känsla ni vill förmedla.

Artister, designers, yogainstruktörer, bankpersonal, författare, konditorier eller HR konsulter. 
Jag jobbar från Vansbro och reser dit jobben finns eller miljön den utspelar sig i. Ni ger mig känslor, jag ger er förslag. 

Vi planerar kommunikationskoncept.
PR-video, storytelling, rörligt, webb & event. 

Nå din specifika målgrupp genom rörligt material för sociala medier och webb. Vi hjälper dig leverera budskap i lättsamma enkla filmer. Textbaserade videos med tydligt värde för betraktaren. 

 

Rörlig bild är en lika stor självklarhet som fräscha och aktuella stillbilder idag. Med mitt bildspråk vill jag ge betraktaren levande känslor och en lust att vara en del av den visuella upplevelsen.
Om en bild säger mer än tusen ord, vad ska vi inte då kunna förmedla med kortfilmer för dig och ditt företag? 

KONTAKTA MIG

 

 

Har du frågor eller tankar om ett projekt att genomföra. Jag bollar gärna idéer och ser till att ta tankar till action. Mötet och samarbetet med människor är det bästa jag vet! Kontakta oss på: 
 

mail@jonsjonna.com 
+46 (0) 73 646 51 93

INSTAGRAM

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
 
 

NÅGRA UTVALDA TIDIGARE SAMARBETEN

 

2019 hann med bland annat musikvideos, rekryteringsfilm, reklamfilmer, instruktionsvideos

LANDER BROMER

 

Inledde 2019 med en musikvideoinspelning tillsammans med 
Max Landergren, gitarrist i DEAF RAT, och Oscar Bromvall som tillsammans skrivit och producerade "OUT OF PACK" som ett eget projekt. 

15 timmar spenderade vi på den lokala teater scenen. Ljussättning, rökmaskiner, krossade speglar, madrasser, kullerbyttor, nötmix och kexchoklad. 
Det är inte bara det att jag tycker de är coola killar, jag är så otroligt imponerad över deras prestationer och agerande framför kameran. 

Så tacksam för att fått vara med att skapa den här tillsammans. 

IN MOURNING

I skapades av den här musikvideon har jag aldrig varit så nervös övre det lugn jag kände in för hela producerandet. Från mitt första möte med Tim i bandet kändes det som jag direkt kunde forma mig en bild, känsla och historia av vad slutprodukten skulle ge tillbaka. 
Kanske för den frihet, trygghet och tillit som jag kunde känna att de kände för mig. För att vi möts i en kreativ värld av skapande, där de ser i färger, skapar i ord och toner och jag får hjälpa till att göra om allt det luddiga till bild. 

Just därför känner jag mig så stolt, nöjd och glad över det här samarbetet med ett döds metall band, musik jag aldrig tidigare lyssnat på, med så mjuka men likasinnade kreativa människor. 
 

Men satan Jonna.

Du måste ha en magisk förmåga att kliva in i mitt huvud.

Verkligen så har du fångat det jag ser i min skalle. 

Perfekt ljus och det som är svårast att få till (sidestoryn) har du nailat som en jävla chef! 

Jävla bra cresendo. Sjukt smakfullt och proffsigt. 

- Tim Nedergård

COMPUNCTIO MUSIC

Det här var mitt absolut första filmuppdrag 2017. En solig dag i Mars filmade vi för skivbolaget Compunctio Music. Det nya Albumet Lent producerades och ganska precis ett år senare kunde vi släppa den här musik musikvideon som ger gåshud över ryggen. 

Vad vi inte visste då var hur fint vi skulle jobba ihop och att det här bara var en start på nästa projekt, på en helt ny nivå. Åtminstone för mig. 

Stort tack för din insats idag, grymt att du kunde. Du är så bra! 
& tusen tack för fina bilder. 

- Andreas Runeson

NÄRINGSLIVSSAMVERKAN

En känslofilm om näringslivet i kommunen skulle vi göra tillsammans. Vi skulle lyfta fram endast några få av alla våra fantastiska företag & företagare i kommunen, visa på bredden i näringslivet och utveckling.  Det skulle vara glädje, enkelhet och drivkraft som fokus. 

Så tacksam för att fått vara med och göra den här tillsammans med alla de människor som inspirerar mig, som driver sina drömmar, skapar arbetstillfällen för vår bygd och brinner för företagande, precis som jag. 

TID ATT LEVA

Jag hade aldrig hört talas om henne. Jag hade kanske hört någon av hennes mest spelade på radion. Men hon blev ett möte som skulle bli långt så mycket mer än bara jobb tillsammans. Vi skulle bli fina vänner på vägen. 

Kreativ lycka. 
Det är väl känslan som blir, när man får komma in och vara en del i någon annans skapande av något stort. Den här starka låten behövde en musikvideo. Att den skulle kännas, det visste vi. För när barn dör i cancer lämnas ingen oberörd. 

Vilken fantastisk person du är! Måste bara säga det. Du har verkligen en förmåga att tänka positivt och sprida en känsla av att "ingenting är omöjligt" kring dig.

Du förstår hur jag tänker och tar också till dig mina idéer.

Jag är så enormt tacksam för att få göra det här tillsammans med dig!

- Ida Wiklund

TEAM ORMSALVA

Kontakter och relationer leder till mötet med människor. Som av en slump får jag kontakt med grundarna till Ormsalva och sportklubbenTeam Ormsalva.

Mitt första utlandsuppdrag. 
Jag fick följa elit & motionärer på deras årliga träningsresa i Spanien för att skapa material för deras fantastiska klubb Team Ormsalva Athletic.


Så roligt att vi fått möjlighet jobba med dig och din hjälp att

dokumentera Team Ormsalvas prestationer! 

- Pär Borgersen